Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00
TGH van Triest BV
Over TGH

Busch Jaeger Balance | Gewoon bij TGH van Triest B.V.

T.G.H. van Triest

Busch Jaeger bestaat al ruim honderd jaar en neemt daarmee ontzettend veel ervaring met zich mee. Het merk levert verschillende lijnen, waaronder de Busch Jaeger Balance lijn. Deze lijn wordt gekenmerkt door rechte lijnen waardoor deze lijn ontzettend geschikt is voor een strak en modern interieur. TGH van Triest levert vele soorten schakelmateriaal tegen scherpe tarieven. Ons bedrijf is gevestigd direct naast de A28, wat als voordeel heeft dat we geheel Noord-Nederland kunnen voorzien van een snelle en betrouwbare levering. Uiteraard kunnen de bestellingen ook afgehaald worden bij onze locatie in Beilen of Groningen. TGH van Triest voorziet u graag van de juiste materialen voor de juiste prijs.

Benieuwd of wij kunnen leveren wat u zoekt? Word dan klant of neem rechtstreeks contact met ons op.

Busch Jaeger Balance

Busch Jaeger Balance

De Balance lijn van Busch Jaeger is een uitbreiding op de Reflex SI lijn van het merk. Maar de Balance lijn gaat nog een stukje verder, omdat deze lijn niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant rechte hoeken heeft. Dit geeft een dimensie extra aan de strakke en moderne uitstraling van al uw schakelmaterialen. Busch Jaeger Balance is alleen verkrijgbaar in de kleur Alpinewit (ral9010). Voeg deze lijn toe aan het interieur voor een strakke en moderne uitstraling.

Bestel direct

Een greep uit de merken die wij leveren

Word vandaag nog klant

Wilt u ook gebruik maken van de snelle service, concurrerende prijzen en het grote assortiment van TGH van Triest? Word dan vandaag nog klant.