Busch Jaeger Future Linear | TGH van Triest

elektrotechnische materialen

Klant worden

Korte lijntjes, persoonlijk contact, snelle service. Wordt u klant, dan profiteert u ook van al onze voordelen!

elektrotechnisch materiaal

Ik wil advies

Onze vakspecialisten kunnen u advies geven over al uw vragen op het gebied van installatietechniek.

Bent u op zoek naar het juiste schakelmateriaal? Wij leveren de beste producten. Zo kunt u bij ons producten bestellen uit de Busch Jaeger Future Linear lijn. Busch Jaeger biedt al jarenlang een ruim assortiment van complete installatieprogramma’s en is dan ook marktleider van installatietechniek. Naast kwalitatief goede producten kennen deze ook een elegant design. Dit komt ook weer terug in de Future Linear producten.

busch jaeger future linear

Busch Jaeger Future Linear

De Future Linear lijn van Busch Jaeger is gericht op eenvoud en zakelijkheid. Dat is terug te zien in de vormgeving van deze producten. Future Linear staat voor helderheid. Door de producten een rustige uitstraling te geven zonder afleiding ontstaat deze helderheid. Geen omleidingen, rechte lijnen, pure eenvoud. De schakelaar programma’s bestaan uit zacht rond of zakelijk vierkant design. Deze producten kunnen dus zowel voor woning als bedrijfspand gebruikt worden.

De producten uit de Future Linear lijn bestaan uit: lichtschakelaars, contactdozen, multimedia, USB-laders, dimmers, led-licht, jaloeziemanagement, kamerthermostaten, draadloos schakelen en beveiligingstechniek. Deze producten van de Future Linear lijn zijn te verkrijgen in de volgende kleuren: ivoor/wit, alu zilver, zwart mat, antraciet, studiowit mat en studiowit.

Bestel direct

Een greep uit onze merken

Merken widget
 

Ook profiteren van alle voordelen?

Wilt u ook snel uw producten ontvangen, voorzien worden van professioneel advies en van alle andere voordelen profiteren? Word dan klant bij TGH van Triest.