Wij zijn vandaag geopend vanaf 06:00!

Donné draad | Gewoon bij TGH van Triest B.V.

technische groothandel in groningen

Klant worden

Word vandaag nog klant en profiteer direct van alle voordelen die onze elektrotechnische groothandel u te bieden heeft.

elektrotechnische groothandel in groningen

Ik wil advies

Wilt u advies over Donné draad? Onze vakspecialisten adviseren u graag en helpen u bij het vinden van de beste oplossing.

Wanneer u kiest voor Donné draad, kiest u voor kwaliteit. Want met 60 jaar ervaring binnen de elektrotechnische branche zorgt Donné voor draad en kabels van de beste kwaliteit. En dit uit zich niet alleen in jaren ervaring, maar ook in de plekken waar Donné draad gebruikt is. Onder metro stations van Londen, liften in Dubai en langs het spoor in Noord Ierland, het onderschrijft nog eens extra de betrouwbaarheid van het merk. Het merk waar wij, TGH van Triest, met trots leverancier van zijn. Word vandaag nog klant en profiteer van het grote assortiment in Donné draad.

Benieuwd of wij kunnen leveren wat u zoekt? Wordt dan klant of neem rechtstreeks contact met ons op.

Donné draad

Donné Draad

Bij Donné draad hebben ze in hun zestigjarige geschiedenis ruimschoots aangetoond dat kwaliteit en verwerkbaarheid van hun producten ontzettend hoog in het vaandel staat. Of u nou opzoek bent naar draden, snoeren, kabels of leidingen: Donné draad is een zeer betrouwbare leverancier. Donné wordt toegepast in zowel de elektrotechnische, de automotive en de OEM-sector met specifieke oplossingen voor iedere klantvraag. Zoals hun slogan luidt: 'Donné, daar kun je op bouwen!'.

Bestel direct

Een greep uit de merken die wij, naast Donné draad, verder leveren

Merken widget

Wordt vandaag nog klant

Wilt u ook gebruik maken van de snelle service, concurrerende prijzen en het grote assortiment Donné Draad bij TGH van Triest? Word dan vandaag nog klant.

Contactformulier