Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00
TGH van Triest BV
Over TGH

Donné draad | Gewoon bij TGH van Triest B.V.

T.G.H. van Triest

Wanneer u kiest voor Donné draad, kiest u voor kwaliteit. Want met 60 jaar ervaring binnen de elektrotechnische branche zorgt Donné voor draad en kabels van de beste kwaliteit. En dit uit zich niet alleen in jaren ervaring, maar ook in de plekken waar Donné draad gebruikt is. Onder metro stations van Londen, liften in Dubai en langs het spoor in Noord Ierland, het onderschrijft nog eens extra de betrouwbaarheid van het merk. Het merk waar wij, TGH van Triest, met trots leverancier van zijn. Word vandaag nog klant en profiteer van het grote assortiment in Donné draad.

Benieuwd of wij kunnen leveren wat u zoekt? Word dan klant of neem rechtstreeks contact met ons op.

Donné draad

Donné Draad

Bij Donné draad hebben ze in hun zestigjarige geschiedenis ruimschoots aangetoond dat kwaliteit en verwerkbaarheid van hun producten ontzettend hoog in het vaandel staat. Of u nou opzoek bent naar draden, snoeren, kabels of leidingen: Donné draad is een zeer betrouwbare leverancier. Donné wordt toegepast in zowel de elektrotechnische, de automotive en de OEM-sector met specifieke oplossingen voor iedere klantvraag. Zoals hun slogan luidt: 'Donné, daar kun je op bouwen!'.

Bestel direct
Donné Draad

Over TGH van Triest B.V.

TGH van Triest is met een assortiment van 250.000 artikelen welke direct uit voorraad leverbaar zijn één van de grootste elektrotechnische groothandels van Noord-Nederland. Met onze ruime keus, uitstekende service en bovendien zeer snelle en betrouwbare service bedienen wij een groeiend aantal zakelijke klanten, voornamelijk in Noord-Nederland. Zo hebben wij een vestiging in Beilen en in Groningen. Wij maken het graag eenvoudig.

Bij TGH van Triest voorzien wij onze klanten van uitmuntende service. Alles wat voor 23:59 uur besteld is via onze webshop, leveren wij de volgende werkdag nog uit.

Hebben wij een product niet op voorraad? Ook dan helpen wij u graag. Onze specialisten staan voor u klaar om u van het juiste product te voorzien. Hier zetten wij graag ons grote netwerk van vakspecialisten voor in. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend even contact met ons op.

Bestel direct

Een greep uit de merken die wij, naast Donné draad, verder leveren

Word vandaag nog klant

Wilt u ook gebruik maken van de snelle service, concurrerende prijzen en het grote assortiment Donné Draad bij TGH van Triest? Word dan vandaag nog klant.