Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00
TGH van Triest BV
Over TGH

Elektra groothandel Groningen: TGH van Triest BV helpt u verder

Op zoek naar een elektra groothandel in Groningen? Dan bent u bij TGH van Triest aan het juiste adres. Bij ons vindt u een groeiend assortiment van ruim 220.000 producten die uit voorraad leverbaar zijn. Wij zijn gevestigd in de stad Groningen aan de Duinkerkenstraat 37. Ook hebben wij een vestiging in Beilen, gelegen in het midden van Drenthe, direct naast de A28. Hierdoor zijn wij vanuit onze locatie in staat om klanten verspreid door heel Nederland te voorzien van elektrotechnische materialen in combinatie met een zeer snelle en betrouwbare levering. Ook in Groningen voorzien wij u als elektra groothandel graag van de door u gewenste producten. Wij bezorgen ze, maar uiteraard is het ook mogelijk om de producten bij onze locatie in Groningen of Beilen af te halen. Elektro groothandel Groningen? TGH van Triest is uw betrouwbare partner met een groot assortiment voor de juiste prijs.

Benieuwd of wij kunnen leveren wat u zoekt? Word dan klant of neem rechtstreeks contact met ons op.

Elektra groothandel Groningen

Elektra groothandel Groningen: voor de zakelijke markt

TGH van Triest levert elektrotechnische materialen aan zakelijke klanten, zoals installateurs, zelf installerende bedrijven en zzp'ers binnen de installatiebranche. Bij TGH van Triest staan wij met een team van ruim 10 specialisten klaar om u zes dagen per week te voorzien van onze producten in combinatie met een zeer snelle en betrouwbare levering om zo ons bedrijfsmotto waar te maken: 'TGH van Triest schakelt sneller'.

Bij TGH van Triest vindt u goede prijzen, korte lijntjes en persoonlijke aandacht voor uw situatie. Wij bedienen vanuit onze locatie klanten in heel Nederland.

Bestel direct
Word klant

Een greep uit de merken die wij leveren

Elektra groothandel Groningen

Over ons assortiment

Bij TGH van triest vindt u een zeer uitgebreid en groeiend assortiment van ruim 250.000 artikelen. Deze artikelen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij u kunnen voorzien van een zeer ruime keus, uitstekende service en zeer snelle levering. Wij maken het u graag zo eenvoudig mogelijk.

Om te zorgen dat u zo snel mogelijk de bestelde artikelen geleverd krijgt, zorgen wij ervoor dat alle bestellingen die u voor 23:59 bestelt via onze webshop, nog de volgende werkdag geleverd worden. Wij zetten bij TGH van Triest 100 jaar gecombineerde kennis in voor het realiseren van maximale klanttevredenheid.

Hebben wij een product niet in ons assortiment aanwezig? Dan helpen wij je graag om te kijken of er een alternatief product is wat aan uw wensen voldoet. Ook zetten wij ons grote netwerk wat wij in de loop der jaren hebben opgebouwd graag voor u in om het gewenste product alsnog te vinden. Heeft u dus problemen met het vinden van het juiste product? Onze vakspecialisten helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op.

Bestel direct
Word klant

Word klant

Ook gebruik maken van de snelle service en het grote assortiment van TGH van Triest? Word dan vandaag nog klant