Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00
TGH van Triest BV
Over TGH

Elektrotechnische groothandel Friesland: TGH van Triest BV

T.G.H. van Triest

Bent u op zoek naar een flexibele leverancier voor al uw elektrotechnische installatie materiaal in Friesland? TGH van Triest B.V. is gevestigd in Beilen, direct naast de A28. Tevens hebben wij een vestiging in Groningen. TGH van Triest BV heeft logistiek in eigen hand, waardoor snelle en correcte levering kan worden gegarandeerd. Als elektrotechnische groothandel met de grootste voorraad in de regio grijpt u niet snel mis. Wij kunnen alles leveren- en adviseren wat u nodig heeft voor al uw toepassingen op het gebied van elektrotechnische materialen. Elektrotechnische groothandel Friesland nodig? TGH van Triest B.V. is u graag van dienst. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van onze merken.

Uw partner voor elektrotechniek, telematica, beveiliging en lichttechniek
Wij onderscheiden ons van de concurrent door onze ruime voorraad op locatie in Beilen en Groningen, gespecialiseerd personeel op het gebied van verlichting en kastenbouw, en flexibele service. Persoonlijk contact en vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel; bij TGH van Triest bent u geen nummer. Wij kennen onze klanten en denken graag mee met aan een passende oplossing!

Wilt u meer weten over TGH van Triest B.V.? Op deze website vindt u veel informatie. Heeft u een vraag, opmerking of een bijzonder verzoek? Bel of e-mail gerust. Wij staan u graag te woord.

elektrotechnische groothandel friesland

Elektrotechnische groothandel Friesland: alle materialen die u als installateur nodig heeft!

TGH van Triest is een totaalleverancier op het gebied van elektrotechnische materialen. Wij willen dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de juiste materialen, voorraden, levertijden en prijzen. Wij willen onze klanten technisch ontzorgen.

Bestel direct
Elektrotechnische groothandel Friesland: TGH van Triest BV

De persoonlijke relatie met onze klanten is de basis van ons succes

TGH van Triest B.V. is een onafhankelijke elektrotechnische groothandel. Dat klinkt allemaal heel mooi, maar wat betekend dat voor u? Dat houdt in dat u kan rekenen op een flexibelere dienstverlening, een ruime voorraad, korte lijnen en een binnendienst die uw wensen begrijpt en hier snel op in speelt. Dit zijn tegelijkertijd ook onze uitgangspunten en waarden. In onze wereld draait alles om vertrouwen. Wij bouwen daarom aan hechte relaties met onze klanten.

Dé elektrotechnische groothandel met de grootste voorraad in de regio!

Als elektrotechnische groothandel met de grootste voorraad in de regio grijpt u niet snel mis. Wij kunnen alles leveren wat u nodig heeft voor al uw toepassingen gebied van elektrotechnische materialen. Kijk hier voor een uitgebreid overzicht van onze merken.

Elektrotechnische groothandel Friesland: TGH van Triest BV

Logistiek maatwerk

Wij zien logistiek als dé basis voor een groothandel. Naast vriendelijk personeel en een goede prijs is het voor u van belang dat u kunt vertrouwen op een solide levering van de leverancier. Vanuit dat perspectief wordt dan ook gewerkt: al onze auto’s zijn voorzien van boordcomputers. Met het bijbehorende fleet managent systeem kunnen wij elk voertuig volgen en de ritten analyseren. Aan het begin van elke dag wordt er automatisch een dag planning uitgedraaid en kunnen wij precies zien hoe laat wij arriveren bij elk afleveradres.

Sinds enige tijd is het ook mogelijk om bij een langdurig project een container door ons te laten plaatsen en zodra het project is afgerond halen wij deze kosteloos weer op. Net zoals lantaarnpaal plaatsing. Wij dragen zorg voor uw project van A tot Z.

Heeft u vragen over de leveringsmogelijkheden? Bel, e-mail of vraag het één van onze medewerkers.

Ruime openingstijden

Er worden zeer ruime openingstijden gehanteerd waardoor u op de meest geschikte momenten uw materialen eventueel kunt afhalen. In Beilen van maandag t/m vrijdag van 06.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 13.00 uur. In Groningen van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 17.00 uur. Dus bent u onderweg en komt u langs Beilen of Groningen? Dan ontvangen wij u graag met een kopje koffie.

Een greep uit de merken die wij leveren

Word vandaag nog klant

Wilt u ook gebruik maken van de snelle service, concurrerende prijzen en het grote assortiment van TGH van Triest? Word dan vandaag nog klant.