Elektrotechnische groothandel Groningen: TGH van Triest BV

technische groothandel in groningen

Klant worden

Word vandaag nog klant en profiteer direct van alle voordelen die onze elektrotechnische groothandel u te bieden heeft. 

elektrotechnische groothandel in groningen

Ik wil advies

Wilt u advies over wat in uw situatie het beste resultaat zal geven? Onze vakspecialisten adviseren u graag en helpen u bij het vinden van de beste oplossing.

Opzoek naar een elektrotechnische groothandel in Groningen? Dan bent u bij TGH van Triest aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van elektrotechnisch installatie materiaal. Wij zijn een succesvolle en snel groeiende groothandel met een enorm assortiment. Onze groothandel is gevestigd in Beilen, midden Drenthe, direct naast de A28. Hierdoor kunnen wij vanuit onze locatie klanten verspreid over geheel Nederland voorzien van een betrouwbare levering van hoogwaardige materialen. Alle bestellingen kunnen ook opgehaald worden bij onze locatie in Beilen. Elektrotechnische groothandel Groningen? TGH van Triest voorziet u graag van de juiste materialen voor de juiste prijs.

Benieuwd of wij kunnen leveren wat u zoekt? Wordt dan klant of neem rechtstreeks contact met ons op.

elektrotechnische groothandel groningen

Elektrotechnische groothandel Groningen: voor de zakelijke markt

TGH van Triest levert elektrotechnische installatiematerialen aan installateurs, zelf installerende bedrijven en zzp'ers uit de installatiebranche. Met ons team van ruim 10 vakspecialisten staan wij zes dagen in de week klaar om ons bedrijfsmotto werkelijkheid te laten worden: 'TGH van Triest schakelt sneller'.

TGH van Triest staat voor een goede prijs, korte lijnen en persoonlijk contact. Wij bedienen vanuit onze locatie nabij Groningen klanten verspreid over geheel Nederland.

Bestel direct

Een greep uit de merken die wij leveren

Merken widget
 

Wordt vandaag nog klant

Wilt u ook gebruik maken van de snelle service, concurrerende prijzen en het grote assortiment van TGH van Triest? Word dan vandaag nog klant.