Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00
TGH van Triest BV
Over TGH

Elektrotechnische groothandel Groningen: TGH van Triest BV

T.G.H. van Triest

Op zoek naar een elektrotechnische groothandel in Groningen? Dan bent u bij TGH van Triest aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van elektrotechnisch installatie materiaal. Wij zijn een succesvolle en snel groeiende groothandel met een enorm assortiment. Onze groothandel is gevestigd aan de Duinkerkenstraat 37 in Groningen. Tevens hebben wij een vestiging in Beilen, midden Drenthe, direct naast de A28. Hierdoor kunnen wij vanuit onze locatie klanten verspreid over geheel Nederland voorzien van een betrouwbare levering van hoogwaardige materialen. Alle bestellingen kunnen ook opgehaald worden bij onze locatie in Beilen. Elektrotechnische groothandel Groningen? TGH van Triest voorziet u graag van de juiste materialen voor de juiste prijs.

Benieuwd of wij kunnen leveren wat u zoekt? Word dan klant of neem rechtstreeks contact met ons op.

elektrotechnische groothandel in groningen

Elektrotechnische groothandel Groningen: voor de zakelijke markt

TGH van Triest levert elektrotechnische installatiematerialen aan installateurs, zelf installerende bedrijven en zzp'ers uit de installatiebranche. Met ons team van ruim 10 vakspecialisten staan wij zes dagen in de week klaar om ons bedrijfsmotto werkelijkheid te laten worden: 'TGH van Triest schakelt sneller'.

TGH van Triest staat voor een goede prijs, korte lijnen en persoonlijk contact. Wij bedienen vanuit onze locatie nabij Groningen klanten verspreid over geheel Nederland.

Bestel direct
elektrotechnische groothandel in groningen

Ons ruime assortiment

Met ons enorme assortiment van ruim 250.000 artikelen die direct uit voorraad leverbaar zijn, zorgen wij ervoor dat u bij ons verzekerd bent van een ruime keus en uitstekende en snelle service. Wij maken het u graag makkelijk.

Om te zorgen dat u zo snel mogelijk geholpen bent, zorgen wij ervoor dat alle bestellingen die voor 23:59 uur geplaatst worden in onze webshop, de volgende werkdag nog uitgeleverd worden. Wij zetten bij TGH van Triest 100 jaar aan gecombineerde kennis in om maximale klanttevredenheid te realiseren.

Mochten wij nou een product niet in het assortiment hebben, dan helpen wij graag om het product alsnog te vinden. Geen product is te moeilijk te vinden voor ons door het grote netwerk wat wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. Heeft u dus problemen met het vinden van het juiste product? Dan helpen onze vakspecialisten u hier graag bij. Neem gerust contact met ons op.

Bestel direct

Een greep uit de merken die wij leveren

Word vandaag nog klant

Wilt u ook gebruik maken van de snelle service, concurrerende prijzen en het grote assortiment van TGH van Triest? Word dan vandaag nog klant.