Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00
TGH van Triest BV
Over TGH

Elektrotechnische materialen | TGH van Triest

T.G.H. van Triest

Elektrotechnische materialen bestellen? Bij TGH van Triest hebben bieden wij u een groot assortiment aan elektrotechnische materialen. Daarnaast voorzien wij u van een snelle levering en bieden wij u graag vakkundig advies voor wat in uw situatie het beste resultaat levert. Onze groothandel is centraal in Drenthe (Beilen) gevestigd, direct nabij de A28. Daarnaast hebben we ook een vestiging in Groningen. Hierdoor kunnen wij vanuit onze locatie klanten verspreid over geheel Nederland bedienen. Bestellingen kunt u ook afhalen bij onze locatie aan de balie.

Benieuwd of wij kunnen leveren wat u zoekt? Word dan klant of neem rechtstreeks contact met ons op.

elektrotechnisch materiaal

Elektrotechnisch materiaal | Snel geleverd voor de zakelijke markt

TGH van Triest B.V. levert elektrotechnische materialen aan zelf installerende bedrijven, installateurs en zzpérs in de installatiebranche. Wij staan zes dagen per week met een team van 10 vakspecialisten voor u klaar om ons bedrijfsmotto waar te maken: TGH van Triest schakelt sneller.

Ons bedrijf staat voor korte lijntjes, een goede prijs en persoonlijk contact en bedienen klanten verspreid over heel Nederland.

Bestel direct
elektrotechnisch materiaal

Ons assortiment

Met een assortiment van ruim 250.000 artikelen kunnen wij vrijwel alle elektrotechnische materialen leveren die u kunt bedenken: direct uit voorraad. Zo zorgen wij ervoor dat u verzekerd bent van een ruimte keus en snelle service.

Naast een groot assortiment, bieden wij u ook razendsnelle levering. Alles wat u voor 23.59 uur bij ons in de webshop bestelt. wordt de volgende werkdag nog geleverd door één van onze bezorgers. Met ruim 100 jaar gecombineerde kennis, doen wij ons best een maximale klanttevredenheid te realiseren.

Bent u opzoek naar een specifiek product wat zich niet standaard in ons assortiment bevindt? Neem ook dan gerust even contact met ons op. Onze vakspecialisten zetten graag ons uitgebreide netwerk voor u in om ervoor te zorgen dat het juiste product aan u geleverd wordt.

Bestel direct

Een greep uit onze merken

Word vandaag nog klant

Wilt u ook gebruik maken van de snelle service, concurrerende prijzen en het grote assortiment van TGH van Triest? Word dan vandaag nog klant.