Elektrotechnische materialen | TGH van Triest

elektrotechnische materialen

Klant worden

Word vandaag nog klant en profiteer van alle voordelen die TGH van Triest u te bieden heeft

elektrotechnisch materiaal

Ik wil advies

Wilt u advies over wat in uw situatie het beste resultaat zal geven? Onze vakspecialisten helpen u graag verder.

Elektrotechnische materialen bestellen? Bij TGH van Triest hebben bieden wij u een groot assortiment aan elektrotechnische materialen. Daarnaast voorzien wij u van een snelle levering en bieden wij u graag vakkundig advies voor wat in uw situatie het beste resultaat levert. Onze groothandel is centraal in Drenthe (Beilen) gevestigd, direct nabij de A28. Hierdoor kunnen wij vanuit onze locatie klanten verspreid over geheel Nederland bedienen. Bestellingen kunt u ook afhalen bij onze locatie aan de balie. 

Benieuwd of wij kunnen leveren wat u zoekt? Word dan klant of neem rechtstreeks contact met ons op.

elektrotechnisch materiaal

Elektrotechnisch materiaal | Snel geleverd voor de zakelijke markt

TGH van Triest B.V. levert elektrotechnische materialen aan zelf installerende bedrijven, installateurs en zzpérs in de installatiebranche. Wij staan zes dagen per week met een team van 10 vakspecialisten voor u klaar om ons bedrijfsmotto waar te maken: TGH van Triest schakelt sneller.

Ons bedrijf staat voor korte lijntjes, een goede prijs en persoonlijk contact en bedienen klanten verspreid over heel Nederland.

Bestel direct

Een greep uit onze merken

Merken widget
 

Wordt vandaag nog klant

Wilt u ook gebruik maken van de snelle service, concurrerende prijzen en het grote assortiment van TGH van Triest? Word dan vandaag nog klant.