Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00!

Groothandel led verlichting: voor alles op het gebied van led!

groothandel led verlichting

Klant worden

Word vandaag nog klant en profiteer van alle voordelen die TGH van Triest u te bieden heeft

groothandel led verlichting

Ik wil advies

Wilt u advies over wat in uw situatie het beste resultaat zal geven? Onze vakspecialisten helpen u graag verder.

Elektrotechnische Groothandel van Triest biedt u alles op het gebied van led. Van levering van hoogwaardige producten, tot vakkundig advies: onze medewerkers staan voor u klaar. Ons bedrijf beschikt over de grootste voorraad van de regio en wanneer u op werkdagen voor 6.00 uur besteld, worden de producten dezelfde dag nog geleverd. Door onze centrale ligging in Beilen, het midden van Drenthe en nabij de A28, zijn wij in staat om klanten verspreid over geheel Nederland te bedienen. Opzoek naar een groothandel voor led verlichting? TGH van Triest, aangenaam. Wij zijn u graag van dienst.

Benieuwd of wij kunnen leveren wat u zoekt? Word dan klant of neem rechtstreeks contact met ons op.

groothandel led verlichting

Groothandel led verlichting voor de zakelijke markt

TGH van Triest B.V. levert led (gerelateerde) producten aan installateurs, zelf installerende bedrijven en zzp'ers uit de installatiebranche. Met een team van 10 vakspecialisten staan wij 6 dagen per week klaar om ons bedrijfsmotto waar te maken: 'TGH van Triest schakelt sneller'.

Wij staan voor korte lijnen, een goede prijs en persoonlijk contact. Met onze groothandel bedienen wij klanten verspreid over heel Nederland.

Als technische groothandel kunnen wij producten snel leveren en denken wij graag mee over welke producten in uw situatie het beste resultaat zullen leveren. Onze webshop is gebruiksvriendelijk en geeft u de mogelijkheid een favorieten-lijst aan te maken. Op deze manier kunt u tijd besparen en daarnaast nog steeds profiteren van een uitstekende service.

Bestel direct

Een greep uit onze merken

Merken widget
 

Word vandaag nog klant

Wilt u ook gebruik maken van de snelle service, concurrerende prijzen en het grote assortiment van TGH van Triest? Word dan vandaag nog klant.