Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00
TGH van Triest BV
Over TGH

Groothandel led verlichting: voor alles op het gebied van led!

T.G.H. van Triest

Elektrotechnische Groothandel van Triest biedt u alles op het gebied van led. Van levering van hoogwaardige producten, tot vakkundig advies: onze medewerkers staan voor u klaar. Ons bedrijf beschikt over de grootste voorraad van de regio en wanneer u op werkdagen voor 23.59 uur besteld, worden de producten de volgende dag nog geleverd. Door onze centrale ligging in Beilen, het midden van Drenthe en nabij de A28, zijn wij in staat om klanten verspreid over geheel Nederland te bedienen. Daarnaast hebben we ook een vestiging in Groningen. Op zoek naar een groothandel voor led verlichting? TGH van Triest, aangenaam. Wij zijn u graag van dienst.

Benieuwd of wij kunnen leveren wat u zoekt? Word dan klant of neem rechtstreeks contact met ons op.

groothandel led verlichting

Groothandel led verlichting voor de zakelijke markt

TGH van Triest B.V. levert led (gerelateerde) producten aan installateurs, zelf installerende bedrijven en zzp'ers uit de installatiebranche. Met een team van 10 vakspecialisten staan wij 6 dagen per week klaar om ons bedrijfsmotto waar te maken: 'TGH van Triest schakelt sneller'.

Wij staan voor korte lijnen, een goede prijs en persoonlijk contact. Met onze groothandel bedienen wij klanten verspreid over heel Nederland.

Als technische groothandel kunnen wij producten snel leveren en denken wij graag mee over welke producten in uw situatie het beste resultaat zullen leveren. Onze webshop is gebruiksvriendelijk en geeft u de mogelijkheid een favorieten-lijst aan te maken. Op deze manier kunt u tijd besparen en daarnaast nog steeds profiteren van een uitstekende service.

Bestel direct
groothandel led verlichting

Technisch advies

Loopt u tegen een technisch probleem aan, dan kunt u gerust advies vragen aan onze specialisten. Met meer dan 100 jaar gecombineerde kennis over elektrotechniek staan wij u met plezier te woord. Samen kunnen we kijken naar een oplossing. Het is nu ook mogelijk om gebruik te maken van onze WhatsApp service. Stuur ons gerust een foto en we bieden u hulp op afstand.

Heeft u vragen over lichtadvies of één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Bestel direct

Een greep uit onze merken

Word vandaag nog klant

Wilt u ook gebruik maken van de snelle service, concurrerende prijzen en het grote assortiment van TGH van Triest? Word dan vandaag nog klant.