Wij zijn maandag om 06:00 weer geopend
TGH van Triest BV
Over TGH

Kabel groothandel | TGH van Triest BV

T.G.H. van Triest

Technische Groothandel van Triest is een succesvolle en snel groeiende kabel groothandel. Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van kabels, maar ook andere elektrotechnische installatiematerialen hebben wij opgenomen in ons enorme assortiment. Onze groothandel is gevestigd in het centraal gelegen Beilen, Midden Drenthe, en ligt direct naast de A28. Daarnaast hebben wij ook een vestiging in Groningen. Hierdoor kunnen wij vanuit deze locatie klanten bedienen verspreid over geheel Nederland. Al uw bestellingen kunt u uiteraard ook bij ons afhalen aan de balie in Beilen of Groningen.

Benieuwd of wij kunnen leveren wat u zoekt? Word dan klant of neem rechtstreeks contact met ons op.

Kabel groothandel | TGH van Triest BV

Kabel groothandel voor de zakelijke markt

TGH van Triest B.V. levert alles op het gebied van kabels, maar ook hebben wij een groot assortiment aan andere elektrotechnische materialen. Zowel de kabels als de installatie materialen leveren wij uitsluitend aan zakelijke klanten: installateurs, zelf installerende bedrijven en zzp'ers uit de installatiebranche. Met ons team van meer dan 10 vakspecialisten staan wij zes dagen per week klaar om onze klanten te helpen. 'TGH van Triest schakelt sneller' is het bedrijfsmotto wat wij iedere dag nastreven.

Bij TGH staan we voor goede prijzen, korte lijntjes en persoonlijk contact. Wij bedienen klanten verspreid over geheel Nederland.

Bestel direct

Een greep uit de merken die wij leveren

Word vandaag nog klant

Wilt u ook gebruik maken van de snelle service, concurrerende prijzen en het grote assortiment van TGH van Triest? Word dan vandaag nog klant.