Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00
TGH van Triest BV
Over TGH

Lamp onderdelen groothandel

T.G.H. van Triest

Verlichting is een belangrijk onderdeel van het interieur. Het is dan ook belangrijk om goed na te denken over hoe u uw ruimtes gaat verlichten. Naast het feit dat licht functioneel is, biedt het nog veel meer voordelen. Zo kunnen verschillende types verlichting bepaalde effecten hebben. Denkt u bijvoorbeeld aan de verlichting in etalages, wat de producten optimaal presenteert of verlichting wat juist zorgt voor een romantische sfeer tijdens het diner. Het is niet te ontkennen: licht doet wat met een mens. Daarom is het verstandig om hier goed over na te denken. Laat bijvoorbeeld een lichtplan opstellen. Bij lamp onderdelen groothandel TGH van Triest kunt u lichtadvies vragen maar ook direct de juiste producten aanschaffen. Zo kunt u hier een mooie en ook snelle invulling aan geven, wel zo prettig!

Contact opnemen?

U kunt eenvoudig ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever even bellen? Ook geen probleem. Onze informatie vindt u op onze contactpagina.

 lamp onderdelen groothandel

Waarom naar TGH van Triest?

Wij leveren producten aan technische diensten, installatiebedrijven en ZZP’ers. Waar wij ons mee onderscheiden zijn een aantal factoren. Snelle levertijden en leverbetrouwbaarheid zijn daar twee van. Iedereen weet dat het in de installatiebranche soms rennen, vliegen en springen is. Er lijken soms te weinig uren in een dag te zitten. Het is dan prettig als u niet hoeft te wachten op levering van bepaalde producten en u altijd door kunt. Andere factoren waarmee wij u uitstekend mee van dienst kunnen zijn, zetten we graag even voor u op een rijtje:

  • Goede concurrerende prijzen
  • A-fabrikanten
  • Persoonlijke benadering
  • Gespecialiseerd licht advies
  • Expertise
  • Bestelgemak

Daarnaast, misschien nog wel het belangrijkst: wij spreken de taal van de installateur!

Een greep uit de merken die wij leveren

Wordt u ook klant?

Wilt u ook gebruik maken van snelle en betrouwbare service, de concurrerende prijzen en het grote assortiment van TGH van Triest?