Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00
TGH van Triest BV
Over TGH

Led lampen groothandel: alles onder één dak

T.G.H. van Triest

Technische Groothandel van Triest is een led lampen groothandel waar u terecht kunt voor alles op het gebied van led lampen. Het familiebedrijf is gevestigd in Beilen, Drenthe, nabij de A28. Tevens hebben wij een vestiging in Groningen. Door onze goed bereikbare en centrale ligging, is het voor ons mogelijk om bedrijven in geheel Nederland te bedienen. Door goede concurrerende prijzen, A-fabrikanten, snelle service, persoonlijke benadering, leverbetrouwbaarheid, gespecialiseerd licht advies, expertise en bestelgemak weet Technische Groothandel van Triest zich te onderscheiden.

Benieuwd of wij kunnen leveren wat u zoekt? Word dan klant of neem rechtstreeks contact met ons op.

led lampen groothandel

Led lampen groothandel voor de installatie branche

TGH van Triest werkt samen met de beste leveranciers waardoor het bedrijf u kan voorzien van ieder gewenste product. Wij leveren voornamelijk aan installateurs, zelf installerende bedrijven en ZZP’ers. U kunt ervoor kiezen om de producten te laten bezorgen, maar ook aan de balie van ons bedrijf kunt u uw producten ophalen. Een persoonlijke benadering in combinatie met een uitgebalanceerde expertise zorgt ervoor dat het bedrijf u optimaal van dienst kan zijn.

Bestel direct

Een greep uit onze merken

Word vandaag nog klant

Wilt u ook gebruik maken van de snelle service, concurrerende prijzen en het grote assortiment van TGH van Triest? Word dan vandaag nog klant.