Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00
TGH van Triest BV
Lichtadvies Groningen | Van Triest LIchtconcepten

Lichtadvies Groningen | Van Triest LIchtconcepten

Licht advies Van Triest

Lichtadvies Groningen | Van Triest LIchtconcepten

TGH Van Triest lichtconcepten B.V.

Lichtadvies Groningen | Van Triest Lichtconcepten is een adviesbureau op het gebied van lichtontwerp op maat. Van Triest lichtconcepten heeft gediplomeerde lichtontwerpers die een achtergrond hebben in ruimtelijk ontwerp en elektrotechniek. Hierdoor hebben ze een goed begrip van de mogelijkheden en design.

Van Triest Lichtconcepten kan zich aanpassen aan projecten van elke omvang en complexiteit. Lichtconcepten levert meer dan alleen het concept, ze leveren ook diensten zoals: lichtontwerp, levering, lichtregeling, projectbeheer, programmering, inbedrijfstelling en onderhoud. Lichtconcepten is de schakel tussen de architect, interieurontwerper, elektricien en de klant voor een geweldig lichtadvies.

Van Triest Lichtconcepten

Lichtadvies door van triest lichtconcepten

De verlichtingsadviseurs van Lichtconcepten Van Triest, hebben veel kennis van licht en de invloed van licht. Ze weten precies hoe een ruimte optimaal verlicht kan worden, om een goede sfeer te krijgen. Het lichtontwerp bestaat uit twee delen, het lichtplan en de lichtberekening. Zij noemen het op maat, maar de beslissing wordt door u gemaakt. Uw wensen worden vertaald in een lichtplan die aan de hand van een persoonlijk gesprek naar voren komen. In dit gesprek wordt ook met u het beschikbare budget doornomen.

Nadat een verlichtingsadviseur van Van Triest Lichtconcepten dit lichtplan heeft opgesteld, zullen zij van Lichtconcepten een lichtberekening uitvoeren. Dit doen zij door het maken van een 3D model van de ruimte. Door het maken van dit model, kunt u zelf al zien hoe het lichtplan er in de werkelijk uit gaat komen te zien. Zo bent u zeker dat alle verlichting zijn doel treft.

Lichtadvies Groningen | Van Triest LIchtconcepten

Van Triest Lichtconcepten verkoopt ook licht

Bij Van Triest Lichtconcepten kunt u niet alleen maar terecht voor advies. Want naast de expertise heeft Lichtconcepten ook nog eens een groot assortiment aan armaturen en aansturingen. U kunt dus bij Lichtconcepten terecht voor het lichtplan, het laten uitvoeren van een lichtberekening en daarnaast ook de levering. Zo heeft u alles onder één dak, wel zo makkelijk.