Wij zijn geopend
TGH van Triest BV
Over TGH

Lichtadvies op maat

Hoe kan verlichting u helpen?

Wanneer u op zoek gaat naar een invulling van de verlichting in uw bedrijf of woning, dan ziet u soms door de bomen het bos niet meer. De opties voor verlichting zijn oneindig. Waar vroeger met een druk op het lichtknopje een simpel gloeilampje ging branden, is nu alleen uw fysieke aanwezigheid voldoende om uw duurzame ledverlichting te activeren. We hoeven niet meer na te denken over een lichtknopje, maar dat is dan ook het enige. Het is namelijk erg belangrijk om goed na te denken over welke verlichting u toepast in uw pand. Wanneer u hier voldoende energie in stopt, kan u dit optimaal resultaat leveren op meerdere vlakken. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan gebruik van ons lichtadvies op maat.

lichtadvies op maat

Duurzame verlichting

Een term die menig ondernemer steeds meer bezig lijkt te houden is duurzaamheid. Dit proberen we op zoveel mogelijk manieren te integreren in ons bedrijf, zo ook bij de verlichting. De bedrijven en woningen worden tegenwoordig dan ook steeds meer gesierd door duurzame ledverlichting. Deze verlichting gaat aanzienlijk langer mee dan welke andere verlichting ook en bespaart een stuk minder energie. Deze verlichting is goed voor het milieu en op deze manier kan u als bedrijf ook uw steentje bijdragen. Omwille van deze reden worden er dan ook subsidies aangeboden aan bedrijven die besluiten om over te stappen naar ledverlichting. Op deze manier is de investering relatief snel weer terugverdiend.

Een greep uit onze merken

Word vandaag nog klant

Wilt u ook gebruik maken van de snelle service, concurrerende prijzen en het grote assortiment van TGH van Triest? Word dan vandaag nog klant.