Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00
TGH van Triest BV
Over TGH

Meer meningen

Klanten over TGH van Triest...

Jansen Elektrotechniek

'Jansen Elektrotechniek'

'Leuke groothandel om mee samen te werken. Afspraak is afspraak en het team van TGH staat altijd voor je klaar en denken graag mee in oplossingen.'

5,0

Naar website

Lefferts Techniek

'Lefferts Techniek'

'Top bedrijf! Meedenkend en kennis van zaken. Goede service en snelle leveringen, kortom top!'

5,0

Naar website

Gerard Nijboer

Nijboer Installatietechniek

'Je kunt écht van ze op aan.'

'

Het belangrijkste vind ik, is dat het contact met mijn leveranciers goed is, dat ze goede voorlichting geven en dat ze kwaliteit leveren. De prijs komt daarbij zeker niet op de eerste plek, een goed contact is veel meer waard.

'

5,0

Naar website

Toni van Dam

'Toni van Dam'

'Ik raad dit bedrijf aan'

5,0

Naar website

Koen Frieling

'Koen Frieling'

'Ik raad dit bedrijf aan'

5,0

Naar website

Talita Talaksuru

'Talita Talaksuru'

'Ik raad dit bedrijf aan'

5,0

Naar website

Peter Hagenus

'Peter Hagenus'

'Ik raad dit bedrijf aan'

5,0

Naar website

Melissa Udding

'Melissa Udding'

'Ik raad dit bedrijf aan'

5,0

Naar website

Siham Maatoug

'Siham Maatoug'

'Top organisatie! Juiste kennis en kunde! Professioneel!'

5,0

Naar website

Wija Koers

'Wija Koers'

'Hoge kwaliteit, goede service en snelle levering'

5,0

Naar website

TGH van Triest recensies

Jan Boxum - Boxum Installatiegroep

De broers Jan en Dick Boxum zwaaien sinds 2009 de scepter over Boxum Installatiegroep in Vollenhove, het bedrijf dat hun vader in 1991 startte. De ondernemers hebben dagelijks 40 mensen aan het werk binnen verschillende nieuwbouwprojecten die van omvang variëren van 10 woningen tot ruim 600 woningen.

Jan Boxum: ‘Bart van Triest kennen we al heel lang via onze vader. Als jochies van 8, 9 jaar zaten we al met hem aan de keukentafel. Dat je elkaar kent, werkt heel gemakkelijk. De lijntjes zijn kort, beslissingen snel gemaakt. Bij een vraag heb je snel antwoord. De flexibiliteit, de snelheid, de grote productkennis en de korte lijnen, dat is wat ons betreft de kracht van TGH van Triest.

Lees verder

TGH van Triest recensies

Wim de Pruis – Technisch Installatie Buro Bakker

Bakker Technisch Installatie Bureau in Meppel doet alles wat met elektra te maken heeft. Met 51 fte’s en een flexibele schil van 13 professionele vakmensen verzorgt Bakker TIB de uitvoering van elektrotechnische installaties, databeheer en verlichting op projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw. Wim de Pruis is bedrijfsleider bij Bakker.

Wim de Pruis:Snelle leveringen, het nakomen van afspraken, een goed offertetracé en goede contracten, dat vinden wij belangrijk bij de keuze van onze leveranciers. Ook de prijs is belangrijk, ja, die voert zeker wel de boventoon

Lees verder

TGH van Triest klantmeningen

Jaap Panjer – Panjer Installatietechniek

Een betrouwbare partner zijn voor de klanten, dat wil Panjer Installatietechniek uit Exloo. Voor eigenaar Jaap Panjer is het daarom heel belangrijk dat hij van zijn eigen leveranciers op aan kan.

Panjer Installatietechniek is sinds 2005 thuis in alles op het gebied van loodgieters- en installatiewerk. Jaap Panjer werkt met 10 medewerkers voor aannemers in de woningbouw in heel Noord-Nederland. Voor de elektrotechnische installatiematerialen weet hij sinds 2016 TGH van Triest te vinden.

Lees verder