Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00!

Bromvrije installatiemagneetschakelaars

Geluidloze werking

Elektromechanische magneetschakelaars met DC-spoelen en gelijkrichting voor AC garanderen een bromvrije werking.
De serie leent zich bij uitstek voor toepassingen in omgevingen waarin eisen worden gesteld aan geluid, zoals hotelkamers en woningen.

Snelle montage zonder gereedschap

Verkort de installatie- en onderhoudstijd dankzij gereedschaploze montage van accessoires, zoals hulpcontacten en veiligheidsafdekkingen. Het nieuwe hulpcontactblok past op alle schakelaars uit de serie en bespaart daarmee kostbare opslagruimte.

Groepsmontage bespaart ruimte

Door groepsmontage van ESB16..N en ESB/EN20..N kunnen ruimtebesparingen tot 15% gerealiseerd worden. Omdat er geen afstandstukken tussen de magneetschakelaars nodig zijn, kunnen zowel kastruimte als kosten worden gereduceerd.

Meer keuze, minder voorraad

Verpakkingen worden optimaal afgestemd op individuele wensen. Maak een keuze uit de verschillende verpakking en- besteleenheden en bespaar tot wel 50% op voorraadkosten.

Complete range voor de utiliteit

De complete serie installatiemagneetschakelaars van 16 A tot 100 A biedt een oplossing voor iedere toepassing. Met uitvoeringen van 16 A, 25 A en 100 A kan altijd aan de gevraagde specificaties worden voldaan.

Eenvoudige identificatie 

Scan de code aan de zijkant van de component en bespaar daarmee tot 80% op de identificatietijd van producten. Dat maakt zowel de handling als het identificeren van producten in het magazijn stukken eenvoudiger.

< >