Wij zijn vandaag geopend vanaf 06:00!

Buitenverlichting van Esylux serie ALVA

Buitenverlichting van Esylux serie ALVA

Er blijft bijna niets aan hangen

De zeeluchtbestendige behuizing van onder druk gegoten aluminium staat garant voor een zeer hoog weerstandsvermogen en is uitstekend beschermd tegen het binnendringen van water en stof. Het gepoedercoate oppervlak ziet er niet alleen fraai uit, maar glanst ook dankzij het vuilafstotende lotuseffect en antigraffiti-eigenschappen.

Buitenverlichting van Esylux serie ALVA

Weerstand verplicht

Dankzij de toepassing van profielen van spuitgietaluminium of geëxtrudeerd aluminium en de hoge beschermingsklassen is de serie ALVA extreem robuust en buitengewoon duurzaam.

Buitenverlichting van Esylux serie ALVA

De behoefte in het oog houden

Bij geïntegreerde bewegingsmelders schijnen de armaturen alleen wanneer dat nodig is. Zelfs eerder geïnstalleerde armaturen kunnen daarbij worden geïntegreerd, evenals andere eindapparatuur. Hierdoor worden de veiligheid en het comfort verhoogd – en wordt energie bespaard. Inclusief oriëntatieverlichtings- en dimschakelaarfunctie.

INDIVIDUEEL LICHTMANAGEMENT VOOR BEHOEFTEGESTUURDE STEMMINGEN

Buitenverlichting van Esylux serie ALVA

Als de bolderarmaturen tevens van bewegingsmelders zijn voorzien, kunnen ze niet alleen zichzelf maar ook complete verlichtingsgroepen automatisch aansturen. Bij het naderen van een persoon worden de gekoppelde armaturen dan bijvoorbeeld gelijktijdig ingeschakeld en daarna, zodra de persoon gepasseerd is, weer samen uitgeschakeld. De richting waaruit een persoon of dier komt, speelt daarbij geen rol. De armatuur gebruikt op die manier alleen energie wanneer dat ook echt nodig is.


Buitenverlichting van Esylux serie ALVA

Wilt u andere armaturen koppelen in het netwerk? Geen probleem: apparaten zonder DALI-functionaliteit kunnen met een extra module van ESYLUX gemakkelijk worden geïntegreerd (DALI-switch). Bijvoorbeeld de ALVA up-/downlights, de wand- of plafondarmaturen – en wellicht zelfs de fontein bij de entree van uw huis. Desgewenst kunt u met een schakelaar ook altijd handmatig schakelen. Vergeet u de armaturen uit te schakelen, dan doet onze technologie dat automatisch voor u.


  • Ossebroeken 28
    9411 VR Beilen
  • 0593 740 740
  • KvK: 59291524
  • BTW: NL853407101B01
  • IBAN: NL 81 RABO 0140 6155 20
< >