Interview door Wavin: Samenwerking tussen leverancier, grossier en installateur

Een mooi interview door Wavin laat zien hoe belangrijk samenwerken is. De slogan van Wavin 'Connect to be better' loopt hierbij als rode draad door het interview. Samen met Boxum Installatiegroep uit Vollenhove vertellen wij hoe belangrijk samenwerken is. Hieronder leest u een deel van het interview.

Interview door Wavin: Samenwerking tussen leverancier, grossier en installateur

Connect to be better

'' TGH van Triest is een jong bedrijf, dat in 2013 is opgericht door Bart van Triest. Bij de start inventariseerde hij bij een aantal installateurs wat zij belangrijk vinden aan een groothandel. Bart van Triest: “Het viel me meteen op dat de laagste prijs niet het eerste was dat installateurs noemen. Natuurlijk, goede prijzen zijn wel belangrijk, maar snelle reactietijd bij een offerteaanvraag en de juiste informatie scoren veel hoger, net als persoonlijk contact.” Dat persoonlijk contact voor TGH van Triest belangrijk is, zie je overigens zelfs aan het pand. Dat is helemaal van glas. “We zien het direct als er een klant binnenkomt,” aldus Bart.

Het onmogelijke tóch mogelijk maken

Korte lijntjes dus, bij TGH van Triest. Iets dat onmiddellijk wordt onderstreept door Jan Boxum, van Boxum Installatiegroep : “Ik kan altijd materiaal bestellen bij TGH van Triest. Zelfs als ik om tien uur ‘s avonds een appje stuur, krijg ik nog dezelfde avond een reactie. Dat probeer ik trouwens wel te voorkomen, beter is het om zelf de planning onder controle te hebben. Maar je weet hoe dat gaat, soms moet je gewoon snel even iets oplossen. En de zekerheid dat je op TGH van Triest kunt bouwen, is precies dát waardoor je het onmogelijke tóch mogelijk kunt maken.”

Lees het hele interview hier:

Lees verder
< >