Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00!

JUNG eNet wordt eNet SMART HOME

JUNG eNet wordt eNet SMART HOME

Twee werelden, één systeem:  eNet SMART HOME is ontstaan uit het bekende radiografische systeem eNet. Maar het is meer dan een nieuw systeem voor een Smart Home. Het is een heel nieuw concept. Met een alliantie van sterke merken. Waarbij voorop staat dat u als installateur uw klant een professionele installatie kunt bieden. Het systeem is veilig op verschillende vlakken. De installatie is eenvoudig. En de bediening middels een app voor smartphone is gebruiksvriendelijk, ter plekke of op afstand, en met veilige en volledig versleutelde communicatie. Het hart van dit systeem is de eNet Server.

eNet SMART HOME bestaat uit vier bouwstenen:

eNet SMART HOME app, voor iOS en Android, voor bediening van de eNet installatie met smartphone in de eigen thuisnetwerk omgeving. 
eNet SMART HOME connect, is de browsergeoriënteerde inbedrijfname interface voor de installateur. Hiermee worden de eNet zenders en actoren gekoppeld, instellingen vastgelegd en gedefinieerd en diagnoses uitgevoerd. 
eNet SMART HOME remote, voor bediening van de eNet installatie met de app, maar dan onderweg. Maximaal acht bedienapparaten kunnen worden gebruikt met één registratie. 
eNet SMART HOME secure, eNet SMART HOME wordt beschermd door doelgerichte veiligheidsmaatregelen. Hieronder vallen de versleutelde radiografische overdracht, databeveiliging, de standplaats van de Server in Duitsland en beveiliging tegen manipulatie.   

Mobiel alles onder controle

eNet SMART HOME van overal vandaan bedienen? Heel eenvoudigmobiel met de app – of in de eigen WLAN omgeving of via toegang op afstand. Inclusief alle instellingen rondom Smart Home. De basis: de eNet Server. Daarmee kan de gebruiker niet alleen de verschillende functies en scènes bedienen, maar ook tijdschakelingen, als-dan functies, energiemanagement en toegangsrechten zelf vastleggen.

JUNG eNet wordt eNet SMART HOME

Overzicht van ruimtes

Alle ruimtes met hun functies tonen, zoals de woonkamer, de keuken en de wc. Ook de verlichting in de tuin is bestuurbaar via de app.


JUNG eNet wordt eNet SMART HOME

Intuïtieve bediening

Alle functies eenvoudig vastleggen en uitvoeren.


JUNG eNet wordt eNet SMART HOME

Scènes

Functies voor comfortscènes bij elkaar nemen.


JUNG eNet wordt eNet SMART HOME

Als-dan functies

Gebeurtenis afhankelijke functies programmeren.


JUNG eNet wordt eNet SMART HOME

Tijdschema's

Tijdgestuurd functieverloop opstellen. Hiermee kunnen we acties op een bepaald tijdstip laten uitvoeren. Een jaloezie kan op een bepaald moment van de dag worden uitgekozen en vervolgens worden herhaald op een willekeurige dag.


JUNG eNet wordt eNet SMART HOME

Functies bedienen

Individuele functies eenvoudig bedienen met een tip van de vinger.


Thuis of onderweg

Thuis of onderweg: met de eNet SMART HOME app en remote heeft de gebruiker zijn thuis altijd onder controle. Zodra de eNet Toegang op afstand remote einmal geactiveerd is, kunt u uw Smart Home vanaf overal aansturen. De interface is altijd aan iOS en Android aangepast – zo blijft de bediening en het beheer zoals de gebruiker altijd gewend is en daardoor altijd intuïtief. Het maakt niet uit of de gebruiker zich in zijn eigen woonkamer bevindt, of op een strand in de stille Zuidzee. Overigens: tot aan acht apparaten kunnen met één eNet SMART HOME remote registratie gebruikt worden.

Meer informatie of u laten scholen?
Meer informatie over eNet SMART HOME? Ga naar www.enet-smarthome.nl of www.jung.nl.
Wilt u meer informatie over of zich inschrijven voor de scholing? Ga dan naar www.hateha.nl/activiteiten/scholing.

< >