Livelink van Trilux: wanneer intelligentie aan het licht komt

Livelink van Trilux: wanneer intelligentie aan het licht komt

LiveLink – de brug naar de nieuwe lichtwereld

Intelligent licht zal een even grote revolutie teweegbrengen in ons dagelijks leven als destijds de uitvinding van de gloeilamp. De grote opmars van de led-technologie in de markt is vandaag al de basis voor deze ingrijpende veranderingen. De leds besparen nu al op grote schaal energie. Toch zijn daarmee nog lang niet alle mogelijkheden benut. Licht kan genezing bevorderen, ons concentratie-en prestatievermogen verbeteren en ons welzijn en onze veiligheid verhogen. Wat ontbreekt er nog om deze revolutie te ontketenen? Lichtmanagement dat door intelligentie nieuwe functies biedt en de planning en installatie heel eenvoudig maakt.

Trilux heeft de knowhow en de specifieke ervaringen met die van sensortechnologiespecialist STEINEL gebundeld en een intelligent systeem ontwikkeld: LiveLink.

Intelligent plannen, mobiel in gebruik nemen, gemakkelijk besturen

Optimaliseren en vereenvoudigen. Dat is de filosofie van LiveLink. Elke betrokkene – van exploitant en lichtplanner tot installateur en gebruiker – vindt hier een oplossing die optimaal is afgestemd op zijn specifieke behoeften. Intuïtieve softwaretools met een grafische gebruikersinterface maken gecompliceerde handleidingen overbodig. Alle componenten passen naadloos in elkaar, zodat interfaceproblemen geen kans krijgen. Dat is wat wij verstaan onder 'eenvoudig lichtmanagement'..

Veilige installatie – het systeem denkt mee

De installatie van LiveLink begint met een gewone DALI-bedrading: de componenten – armaturen, sensoren en toetsen – worden via DALI aangesloten op het stuurapparaat. Het stuurapparaat en de armaturen hebben bovendien een standaard netaansluiting nodig. 

Handig:
Controle van de installatie ook zonder tablet. LiveLink biedt de installateur een eenvoudige methode om te controleren of de bedrading van alle componenten correct is uitgevoerd: als de verlichting nog niet is geconfigureerd, beschikken alle toetsen namelijk over een TouchDim-functie. Naderhand kunnen de toetsen bij de systeemconfiguratie snel en eenvoudig individueel geprogrammeerd worden.

Livelink van Trilux: wanneer intelligentie aan het licht komt

De ingebruikname van LiveLink is in een mum van tijd gebeurd – dankzij een eenvoudige grafische gebruikersinterface die intuïtief en comfortabel te bedienen is. Daarvoor bouwt het stuurapparaat een eigen, veilig WLAN op. Via een tablet en de app LiveLink Install kan direct met het systeem gecommuniceerd worden.

Lees verder

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit product? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en wij staan u graag te woord.

Meer informatie kunt u ook vinden op de website van Trilux.

< >