Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00
TGH van Triest BV
Over TGH

LUXORliving: wat zijn de voordelen?

LUXORliving: wat zijn de voordelen?

LUXORliving van Theben

De eerste stappen naar een Smart Home zetten, ja – maar hoe? Steeds meer opdrachtgever zijn geïnteresseerd in smart techniek, die het alledaagse leven veiliger en comfortabeler maakt. Maar welk systeem is het juiste?

Het grote aanbod aan systemen en oplossingen lijkt oneindig te zijn. De afgelopen jaren heeft de KNX-technologie zich in de gebouwautomatisering bewezen, maar het systeem lijkt echter voor eengezinswoningen te gecompliceerd en te duur te zijn. Een kostenbesparend en eenvoudig beheersbaar alternatief zijn systemen die op deze standaard zijn gebaseerd, maar zich richten op de wezenlijke functies. Zoals LUXORliving. Wie nu bouwt of renoveert, heeft hierdoor volop Smart Home oplossingen tot zijn/haar beschikking.

Het is duidelijk dat iedere Smart Home oplossing comfort biedt, maar wat zijn nou de voordelen van LUXORliving?

Met een Smart Home-systeem worden eengezinswoningen en appartementen gezelliger en ontstaat een aangenaam werkklimaat in kantoren en artsenpraktijken. Bovendien biedt het de beste voorwaarden om energiebesparingsmogelijkheden te benutten.

Eenvoudige ingebruikname en installatie

Gecertificeerde KNX-installatie

Slimme aanwezigheidssimulatie

Gemak binnen handbereik met LUXORliving

Wanneer ’s middags de ramen aan de voorkant steeds op hetzelfde tijdstip worden opgewarmd, regelt LUXORliving de stand van de jaloezieën en zorgt zo voor een passende zonwering. Afzonderlijk of in groepen – in ieder geval volautomatisch. ’s avonds is het in de slaapkamer aangenaam met 18 °C en ’s morgens start u de dag met een behaaglijke 22 °C in de badkamer. Geheel volgens de wensen van de huisbewoners. En natuurlijk in elke ruimte, in het hele huis, op elk moment. Tijdens een verjaardag of bij elk ander feest draagt LUXORliving bij aan de goede stemming, omdat het met individuele scènes voor het juiste feestlicht zorgt. En dat natuurlijk niet alleen bij feesten, maar altijd wanneer de huisbewoners dat op dat moment willen.

Bovendien zal LUXORliving dankzij de individueel instelbare aanwezigheidssimulatie de veiligheid in de aanzienlijk verhogen.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP!

Meer informatie over wat een Smart Home systeem voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.