Wij zijn vandaag geopend vanaf 06:00!

Vacature: Vertegenwoordiger (fulltime)

Vacature: Vertegenwoordiger (fulltime)

Even voorstellen..

TGH van Triest is een elektrotechnische groothandel. Wij leveren alles op het gebied van elektrotechniek, beveiliging, telematica en lichttechniek aan installatiebedrijven, ZZP’ers en zelf- installerende bedrijven. Binnen 5 jaar is TGH uitgegroeid tot een sterke regionale groothandel met klanten in Noord-Oost Nederland. Wij zijn gevestigd in het Drentse Beilen, vanaf deze locatie naast de snelweg kunnen wij alle delen van Nederland uitstekend bedienen. 

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een buitendienst medewerker (fulltime) die assertief, leergierig en ambitieus is. 

 

Functie omschrijving

Tijdens je baan als vertegenwoordiger ben je samen met je collega’s van het verkoopteam verantwoordelijk voor het onderhouden en verder uitbreiden van het klantenbestand in jouw regio. Je bezoekt potentiële- en bestaande klanten en adviseert hen over vraagstukken omtrent installatietechniek. Je weet hoe je LinkedIn kan inzetten om prospects te benaderen en projecten te volgen. Je blijft informeren, evalueren en meedenken met de klant zodat je altijd op de hoogte bent van hun behoefte. Daarnaast weet je de administratieve processen goed te managen en houdt het CRM systeem voor jouw klanten up to date.

Het benaderen van klanten en deze opvolgen (warme- en koude acquisitie)

Het grootste deel van je werkzaamheden wordt ingevuld door het onderhouden en uitbouwen van contact met klanten. Je moet communicatief sterk zijn en mee kunnen praten op meerdere niveaus. Je werkt zelfstandig en bent niet bang om ergens binnen te stappen. Ook volg je markt,- en productontwikkelingen op de voet en geef je advies aan klanten.

Analyseren van de markt, kansen en bedreigingen signaleren en hier actie op ondernemen;

Ook volg je markt,- en productontwikkelingen op de voet en geef je advies aan klanten en de organisatie. Onderhandelen, kansen en bedreigingen signaleren en het opstellen van strategische-, en marketingplannen horen ook daarbij.

Actieve opvolging van uitgebrachte offertes

Je volgt de ontwikkelingen van de uitgebrachte offertes op de voet. Daarnaast weet je de administratieve processen goed te managen en houdt het CRM systeem voor jouw klanten goed up to date. 

Functie omschrijving

Je bent goed op je plek binnen een team, maar kan ook prima zelfstandig werken. Je gaat vol enthousiasme deze uitdaging aan. Je bent een echte verkoper die slecht tegen zijn verlies kan. Je hebt van nature een drang tot scoren en het behalen van resultaten. Je laat durf, lef en daadkracht zien. Je bent servicegericht en hebt inlevingsvermogen. 

 •  Een afgeronde mbo+/hbo-opleiding (Commercie/Techniek); 
 •  Meerdere jaren werkervaring in een buitendienstfunctie in een B2B-omgeving; 
 • Affiniteit met elektrotechnische materialen;
 • Resultaat- en klantgerichtheid alsmede ondernemerschap;
 • Je bent een uistekende ‘vragensteller’ en kan inspelen op de vraag van de klant; 
 • Communicatief sterk en overtuigend; 
 • Je bent in het bezit van een B - rijbewijs;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 •  Je bent woonachtig in Drenthe/Overijssel.
Vacature: Vertegenwoordiger (fulltime)

Ons aanbod

* Zelfstandige functie binnen een groeiende organisatie;
* Prettige werksfeer binnen een dynamisch team; 
* Uitstekend salaris
* Veel vrijheid en vertrouwen om je baan zelfstandig uit te voeren;
* Auto en laptop van de zaak; 
* Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten of solliciteren?

Enthousiast geworden? Mail dan je CV en je motivatie naar a.vantriest@tghvantriest.nl. Voor meer informatie mag je bellen op 06-30649771 of vul onderstaand contactformulier in en we bellen je zo spoedig mogelijk terug! 


Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld. 


Verifieer met deze som dat u geen robot bent * • Ossebroeken 28
  9411 VR Beilen
 • 0593 740 740
 • KvK: 59291524
 • BTW: NL853407101B01
 • IBAN: NL 81 RABO 0140 6155 20