Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00!

VD Draad nodig?

Bestel VD draad en kabel bij TGH van Triest

VD draad nodig? Dan bent u bij TGH van Triest aan het juiste adres. Wij hebben ruime voorraden VD draad op voorraad van diverse A-merken. Beschikbaar in rollen van 100 meter! 

TGH van Triest is de perfecte partner voor het leveren van draad, snoeren, kabels en leidingen. 

Kopregel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Lees verder Lees verder

Donné Draad

Donne Draad is een leverancier van draad en kabel met meer dan 60 jaar ervaring. In 1953 is Donné Draad opgericht door Dhr. Eugene Donné in Bergen. Vanaf deze locatie worden er nog steeds producten verhandeld aan de elektrotechnische branche. Ook in de automotive groothandel en de OEM sector is Donné Draad actief. Donné Draad vind je overal ter wereld. Onder metro stations van Londen, liften in Dubai en langs het spoor in Noord Ierland liggen de kabels van Donne Draad. Het bedrijf is overgenomen door Prysmian Netherlands BV, een speler op de wereldmarkt op het gebied van kabel en draad.