Wat doen wij

Wat doen wij?

Als elektrotechnische groothandel TGH van Triest B.V. proberen wij u optimaal van dienst te zijn met een goede voorraad, een snelle service en een optimale logistieke dienstverlening. Denk hierbij aan het volgende:

  • Snelle levering: bestellingen die vóór 06:30 worden doorgegeven via de webshop, worden dezelfde dag nog geleverd.
  • Het maken van lichtconcepten; in eigen beheer maken wij voor u lichtberekeningen op maat. Zo kunnen wij u zo snel mogelijk voorzien van een juiste keuze voor het intekenen van armaturen.
  • Het maken van kabelberekeningen; wij rekenen voor u uit welke kabel u het beste in uw situatie kunnen toepassen.
  • Het prefab aanleveren van uw goederen; wij kunnen voor u armaturen en wandcontactdozen stekerbaar aanleveren, wat uw installatietijd aanzienlijk verkort.
  • Het ontwerpen en leveren van complete verdeelinrichtingen.
  • Maak gebruik van onze aanhanger-service; heeft u een project, maar wilt u uw materialen niet onbeheerd op de bouw achterlaten? Dan kunt u gebruik maken van onze aanhanger-service. Wij stellen een gesloten tridem aanhangwagen ter beschikking die u gedurende uw project kunt gebruiken. Wij zorgen ervoor dat de aanhangwagen geladen met kabel, kabelgoten en lichtlijnen bij uw project of aan uw bedrijf geleverd wordt. Vervolgens kunt u deze aanhangwagen gebruiken als uw rijdende magazijn!

Heeft u een vraag, of mist u iets? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Bel hiervoor 0593-740740 of stuur ons een mail.

Technische groothandel voor....

Installateur

Lees verder

ZZP'er

Lees verder

Industrie

Lees verder

Professionele Eindgebruiker

Lees verder