Wij zijn geopend
TGH van Triest BV
Over TGH

Bakker TIB BV - Wim de Pruis

TGH van Triest recensies

Wim de Pruis – Technisch Installatie Buro Bakker

‘Handel doe je met elkaar, niet met een nummer. TGH van Triest doet dat buitensporig goed.’

Bakker Technisch Installatie Bureau in Meppel doet alles wat met elektra te maken heeft. Met 51 fte’s en een flexibele schil van 13 professionele vakmensen verzorgt Bakker TIB de uitvoering van elektrotechnische installaties, databeheer en verlichting op projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw. Wim de Pruis is bedrijfsleider bij Bakker.

Wim de Pruis:Snelle leveringen, het nakomen van afspraken, een goed offertetracé en goede contracten, dat vinden wij belangrijk bij de keuze van onze leveranciers. Ook de prijs is belangrijk, ja, die voert zeker wel de boventoon.

We kopen onze materialen bij vier verschillende groothandels, bij TGH van Triest doen we de meeste bestellingen. Zij zorgen voor een adequate afhandeling van de bestellingen, zodat je ze de volgende dag in huis hebt. En als het nodig is, kunnen ze zelfs dezelfde dag nog leveren, al proberen we dat uiteraard te voorkomen. Maar we weten dat als er onoverkomelijke omstandigheden zijn er iemand in de auto stapt of er een chauffeur wordt ingezet om het benodigde materiaal te brengen.

We maken ook dankbaar gebruik van het nieuwe lichtadviescentrum van TGH van Triest. Het is een perfecte aanvulling op onze eigen advisering. De ontwikkelingen in de markt van led technieken gaan zo snel. Om dat zelf bij te houden zouden we een medewerker continue op cursus moeten laten gaan. Door de lichtadviezen voor onze klanten in samenspraak met TGH van Triest te ontwikkelen, blijven wij ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De kracht van TGH van Triest is dat je geen nummer bent, zoals dat bij andere groothandels wel vaak het geval is. Handel doe je met elkaar, niet met een nummer. Van Triest doet dat buitensporig goed. Bovendien kunnen ze prijstechnisch gezien echt scherpe prijzen leveren, waarschijnlijk omdat ze minder overheadkosten hebben dan de grotere groothandels. De persoonlijke benadering in combinatie met een scherpe prijs is de reden dat we de meeste materialen bij TGH Van Triest afnemen.’

Bakker T.I.B. BV
Industrieweg 32
7944 HS Meppel
www.bakker-tib.nl