Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00
TGH van Triest BV
Over TGH

G. Nijboer Installatietechniek

TGH van Triest klantmeningen

Gerard Nijboer – Nijboer Installatietechniek

‘Je kunt écht van ze op aan.’

Gerard Nijboer is de derde generatie eigenaar van het familiebedrijf G. Nijboer Installatietechniek in Beilen. Er zijn zes mensen in dienst die dagelijks installatiewerk verrichten bij particulieren en bedrijven in de regio.

Gerard Nijboer: ‘Het belangrijkste vind ik, is dat het contact met mijn leveranciers goed is, dat ze goede voorlichting geven en dat ze kwaliteit leveren. De prijs komt daarbij zeker niet op de eerste plek, een goed contact is veel meer waard. Bij TGH van Triest is dat zeker het geval. Er werken leuke mensen en ze geven goede adviezen. Nu ben ik niet de doorsnee klant, want we zitten praktisch bij elkaar om de hoek. Ik gun ze als dorpsgenoten de handel. Met zo’n groothandel dichtbij is het voor ons heel makkelijk om daar onze materialen vandaan te halen.

Negentig procent van de materialen kopen we bij TGH van Triest. Wat ze niet op voorraad hebben, kunnen ze altijd voor me regelen. Vandaag besteld, morgen binnen, dat is heel fijn. Aangezien we altijd de eersten op de route zijn, hebben we onze materialen dagelijks voor 7.30 uur binnen. Wat we vergeten zijn of wat er dagelijks nog binnenkomt, halen we op bij de balie. Met zo’n groothandel om de hoek sluipt het er wel eens bij in dat je je eigen magazijn niet helemaal op orde hebt. Ook in het weekend, op zaterdagochtend kunnen we bij ze terecht. Heel fijn, zodat we storingen bij onze klanten ook in het weekend veelal meteen kunnen verhelpen. Als het moet, staan ze zelfs op zaterdagmiddag voor ons klaar om oplossingen te bieden bij storingen die niet tot maandag kunnen wachten. Zo kunnen wij een boer die móet melken ook in het weekend uit de brand helpen. Onlangs moest er op zaterdagmiddag een frequentieregelaar komen voor een lelieteler. Daar zaten we behoorlijk mee omhoog, maar TGH van Triest regelde het voor ons en liet met een koerier een nieuwe frequentieregelaar komen. Bij een omvangrijke groothandel krijg je zoiets echt niet voor elkaar. Het is het persoonlijke, de service die je bij TGH van Triest krijgt. Je rekent er op dat je bestelde materialen er de volgende dag zijn. En als dat niet zo is, dan krijg je een telefoontje. Nee, dat is niet vanzelfsprekend, dat gebeurt niet bij andere groothandels. Je kunt écht van ze op aan.’

G. Nijboer Installatie
Romhof 35
9411 SB Beilen
www.nijboerinstallatie.nl