Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00
TGH van Triest BV
Over TGH

Elektra groothandel: TGH van Triest BV helpt u verder

Op zoek naar een elektra groothandel? Dan bent u bij TGH van Triest aan het juiste adres. Bij TGH van Triest vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van elektra. TGH van Triest is een snel groeiende groothandel met een gigantisch assortiment. Wij zijn zowel gevestigd in de stad Groningen als in Beilen, het midden van Drenthe, direct naast de A28. Dit zorgt ervoor dat wij vanuit onze locatie door heel Nederland onze klanten kunnen voorzien van elektrotechnische materialen. Bestellingen kunnen natuurlijk ook afgehaald worden op onze locatie in Groningen en Beilen. Elektra groothandel nodig? TGH van Triest is uw betrouwbare partner met een groot assortiment voor de juiste prijs.

Benieuwd of wij kunnen leveren wat u zoekt? Word dan klant of neem rechtstreeks contact met ons op.

Elektra groothandel

Elektra groothandel: voor de zakelijke markt

TGH van Triest levert elektrotechnische materialen voor de zakelijke market. Wij leveren voornamelijk aan installateurs, zelf installerende bedrijven en zzp'ers binnen de installatiebranche. Bij TGH van Triest vindt u een team van ruim 10 specialisten binnen de elektrotechnische branche. Wij zijn zes dagen per week voor u beschikbaar om ons bedrijfsmotto waar te maken: 'TGH van Triest schakelt sneller'.

Bij TGH van Triest vindt u goede prijzen, korte lijntjes en persoonlijke aandacht voor uw situatie. Wij bedienen vanuit onze locatie klanten in heel Nederland.

Bestel direct
Elektra groothandel

Ons ruime assortiment

Bij TGH van Triest hebben wij een assortiment van ruim 250.000 artikelen. Deze artikelen zijn allemaal voorradig, waardoor u bij ons bent verzekerd van een zeer ruime keus, uitstekende service en zeer snelle levering. Wij maken het u graag gemakkelijk.

Om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk voorzien wordt van de door u bestelde artikelen, zorgen wij ervoor dat alle bestellingen die voor 23:59 zijn via onze webshop, nog de volgende werkdag worden geleverd. Wij zetten bij TGH van Triest 100 jaar gecombineerde kennis in voor het realiseren van maximale klanttevredenheid.

Mocht er een product zijn wat niet in ons assortiment aanwezig is, dan helpen wij je graag bij het vinden van het juiste product. Wij beschikken over een groot netwerk wat wij door de jaren heen hebben opgebouwd, waardoor het in de meeste gevallen alsnog mogelijk is om aan het door u gewenste product te komen. Heeft u dus problemen met het vinden van het juiste product? Onze vakspecialisten helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op.

Bestel direct

Een greep uit de merken die wij leveren

Word vandaag nog klant

Wilt u ook gebruik maken van de snelle service, concurrerende prijzen en het grote assortiment van TGH van Triest? Word dan vandaag nog klant.