Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00
TGH van Triest BV
Over TGH

Elektrotechnische groothandel Overijssel: TGH van Triest BV

Bent u op zoek naar een elektrotechnische groothandel waarbij klanttevredenheid, snelle en correcte leveringen en deskundigheid hoog in het vaandel staan? Dan is TGH van Triest BV de groothandel die u zoekt! Een familiebedrijf met een hecht en deskundig team van 12 personen. Wij hebben alle artikelen op het gebied van elektrotechnische installaties, beveiligingstechniek, verlichtingstechniek en telematica. Vanuit onze vestiging op industrieterrein Ossebroeken in Beilen, direct naast de A28, leveren wij onze klanten in heel Nederland op elke gewenste locatie. Tevens kunnen de bestellingen afgehaald worden aan onze balie. Ook hebben wij een vestiging in Groningen. Onze constante groei bevestigd dat wij een succesvolle formule hanteren en deze delen wij graag met u. Dus bent u op zoek naar een elektrotechnische groothandel Overijssel? Dan is TGH van Triest de groothandel die u graag voorziet in de juiste materialen voor de juiste prijs!

Benieuwd of wij ook voor u hetgeen kunnen leveren wat u zoekt? Neem rechtstreeks contact met ons op en word klant.

Beilen

TGH van Triest schakelt sneller

Ons motto is: ‘TGH van Triest schakelt sneller’. Dit maken wij waar door zes dagen per week voor u klaar te staan met een team van 12 deskundigen en het logistiek in eigen beheer. Met ons team leveren wij alle benodigde elektrotechnische materialen aan alle installateurs, zelf installerende bedrijven en zzp’ers uit de installatiebranche.

De pijlers van elektrotechnische groothandel TGH van Triest zijn korte lijnen, persoonlijk contact en een goede/juiste prijs. Met deze formule en vanuit Beilen en Groningen bedienen wij onze klanten in heel Nederland.

Contact opnemen?

U kunt eenvoudig ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever even bellen? Ook geen probleem. Onze informatie vindt u op onze contactpagina.

Een greep uit de merken die wij leveren

Word vandaag nog klant

Wilt u ook gebruik maken van de snelle service, concurrerende prijzen en het grote assortiment van TGH van Triest? Word dan vandaag nog klant.