Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00
TGH van Triest BV
Over TGH

Ledgroothandel: alles op het gebied van led

T.G.H. van Triest

Technische Groothandel van Triest is een succesvolle en snel groeiende ledgroothandel. Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van led verlichting. Of het hierbij nou gaat om armaturen of om de aansturing van led lampen, wij leveren het. Onze groothandel is gevestigd in Beilen, Drenthe, en ligt direct naast de A28 waardoor wij vanuit deze locatie klanten verspreid over heel Nederland kunnen bedienen. Tevens hebben wij een vestiging in Groningen. Bestellingen kunnen uiteraard ook opgehaald worden bij één van onze locaties aan de balie.

Benieuwd of wij kunnen leveren wat u zoekt? Word dan klant of neem rechtstreeks contact met ons op.

Ledgroothandel: alles op het gebied van led

Ledgroothandel voor de zakelijke markt

TGH van Triest B.V. levert led (gerelateerde) producten aan installateurs, zelf installerende bedrijven en zzp'ers uit de installatiebranche. Met een team van 10 vakspecialisten staan wij 6 dagen per week klaar om ons bedrijfsmotto waar te maken: 'TGH van Triest schakelt sneller'.

Wij staan voor korte lijnen, een goede prijs en persoonlijk contact. Met onze groothandel bedienen wij klanten verspreid over heel Nederland.

Bestel direct

Een greep uit onze merken

Word vandaag nog klant

Wilt u ook gebruik maken van de snelle service, concurrerende prijzen en het grote assortiment van TGH van Triest? Word dan vandaag nog klant.