Ledgroothandel: alles op het gebied van led

ledgroothandel

Klant worden

Word vandaag nog klant en profiteer van alle voordelen die TGH van Triest u te bieden heeft

ledgroothandel

Ik wil advies

Wilt u advies over wat in uw situatie het beste resultaat zal geven? Onze vakspecialisten helpen u graag verder.

Technische Groothandel van Triest is een succesvolle en snel groeiende ledgroothandel. Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van led verlichting. Of het hierbij nou gaat om armaturen of om de aansturing van led lampen, wij leveren het. Onze groothandel is gevestigd in Beilen, Drenthe, en ligt direct naast de A28 waardoor wij vanuit deze locatie klanten verspreid over heel Nederland kunnen bedienen. Bestellingen kunnen uiteraard ook opgehaald worden bij onze locatie aan de balie.

Benieuwd of wij kunnen leveren wat u zoekt? Word dan klant of neem rechtstreeks contact met ons op.

Ledgroothandel voor de zakelijke markt

TGH van Triest B.V. levert led (gerelateerde) producten aan installateurs, zelf installerende bedrijven en zzp'ers uit de installatiebranche. Met een team van 10 vakspecialisten staan wij 6 dagen per week klaar om ons bedrijfsmotto waar te maken: 'TGH van Triest schakelt sneller'.

Wij staan voor korte lijnen, een goede prijs en persoonlijk contact. Met onze groothandel bedienen wij klanten verspreid over heel Nederland.

Bestel direct

Een greep uit onze merken

Merken widget
 

Wordt vandaag nog klant

Wilt u ook gebruik maken van de snelle service, concurrerende prijzen en het grote assortiment van TGH van Triest? Word dan vandaag nog klant.