Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00
TGH van Triest BV
Over TGH

Technische groothandel Assen - TGH van Triest BV

T.G.H. van Triest

Bent u op zoek naar een technische groothandel in Assen? Dan bent u bij TGH van Triest aan het juiste adres. Wij leveren alles op het gebied van elektrotechnisch installatiemateriaal en hebben een enorm assortiment uit voorraad leverbaar. Onze groothandel is zowel in de stad Groningen als centraal in Drenthe gevestigd, in Beilen om precies te zijn. Door deze centrale ligging nabij de A28, kunnen wij onze klanten verspreid over geheel Nederland voorzien van een betrouwbare levering van hoogwaardige elektrotechnische materialen. U kunt al uw bestellingen ook bij ons afhalen aan de balie. Technische groothandel Assen? TGH van Triest is hét adres. Wij voorzien u van de juiste materialen voor de juiste prijs.

Benieuwd of wij kunnen leveren wat u zoekt? Word dan klant of neem rechtstreeks contact met ons op.

technische groothandel assen

Technische groothandel Assen: voor de zakelijke markt

Bij TGH van Triest leveren wij uitsluitend elektrotechnische materialen aan installateurs, zelf installerende bedrijven en zzp'ers uit de installatiebranche. Met een team van 10 vakspecialisten staan wij 6 dagen per week voor onze klanten klaar om ons bedrijfsmotto uit te laten komen: 'TGH van Triest schakelt sneller'.

Bij TGH van Triest staan wij voor goede prijzen, korte lijnen en persoonlijk contact. Vanuit onze locatie nabij Assen, bedienen wij klanten verspreid over heel Nederland.

Bestel direct

Een greep uit de merken die wij leveren

Word vandaag nog klant

Wilt u ook gebruik maken van de snelle service, concurrerende prijzen en het grote assortiment van TGH van Triest? Word dan vandaag nog klant.