Wij zijn geopend
TGH van Triest BV
Over TGH

Boxum Installatiegroep B.V. - Jan Boxum

TGH van Triest recensies

Jan Boxum – Boxum Installatiegroep

‘Ik zie TGH als een verlengstuk van ons bedrijf’

De broers Jan en Dick Boxum zwaaien sinds 2009 de scepter over Boxum Installatiegroep B.V. in Vollenhove, het bedrijf dat hun vader in 1991 startte. De ondernemers hebben dagelijks 40 mensen aan het werk binnen verschillende nieuwbouwprojecten die van omvang variëren van 10 woningen tot ruim 600 woningen.

Jan Boxum: ‘Bart van Triest kennen we al heel lang via onze vader. Als jochies van 8, 9 jaar zaten we al met hem aan de keukentafel. Dat je elkaar kent, werkt heel gemakkelijk. De lijntjes zijn kort, beslissingen snel gemaakt. Bij een vraag heb je snel antwoord. De flexibiliteit, de snelheid, de grote productkennis en de korte lijnen, dat is wat ons betreft de kracht van TGH van Triest.

Een grote parkeergarage van 1000m2? Je vraagt een berekening voor een verlichtingsplan en binnen een uur ligt er een plan. Vanochtend was ik met een klant in vergadering waar een vraag naar voren kwam. Tijdens de vergadering appte ik Marco de vraag en binnen tien minuten piepte de app met het antwoord van Marco. Dat is wel heel prettig. Eigenlijk is TGH een verlengstuk van ons bedrijf. Die klik hebben wij met hen.

We werken veel aan projecten in de Randstad en zien dat het daar wel anders gaat. Er heerst een andere mentaliteit dan hier in het Noorden. Ook zie je bij andere groothandels dat ze fusie na fusie de persoonlijke benadering kwijtraken. Bij TGH staat het persoonlijke contact voorop. Het is een van de redenen dat we graag men hen samenwerken. TGH is no-nonsense, geen gezeur, gewoon een nuchter bedrijf. Wij praten dezelfde taal, communiceren zelfs zonder te praten. Dat is hun kracht, dat is hun meerwaarde.

Op elke groot project hebben we een, twee of drie zeecontainers van TGH staan als opslagruimte voor de voorraad. Moet zo’n container bij een volgende bouwfase verplaatst worden, dan is dat snel geregeld. Het werkt gewoon makkelijk, die korte lijntjes. Onlangs had een van onze mensen op de bouwplaats ‘s ochtends vroeg een lekke band. We weten dat TGH die kant op moest met materialen en het is voor ze dan geen probleem om voor ons een nieuwe band mee die kant op te nemen. Dat hoef ik niet aan een andere groothandel te vragen, maar ik weet: bij TGH kan dat gewoon.’

Boxum Installatiegroep B.V.
De Kampen 4
8325 DE Vollenhove
www.boxuminstallatiegroep.nl