Wij zijn vandaag geopend vanaf 06:00!

ABB Secure@home

Comfortabele slimme huisbeveiliging van ABB

Met het Smart Home beveiligingssysteem ABB-secure@home is uw huis beschermd tegen indringers en gevaarlijke situaties. Met ABB-secure@home heeft u alles thuis onder controle. Het radiografische beveiligingssysteem beschermt woongebouwen tegen inbraak en diefstal. Maar ook van bronnen van gevaar zoals vuur of water. Het is eenvoudig te installeren - zonder muren of vloeren te beschadigen - en kan eenvoudig worden geïntegreerd in ABB-secure@home. Bij een alarm kunnen bijvoorbeeld de lichten worden ingeschakeld en de jaloezieën worden verhoogd

Met ABB-secure@home is beveiliging en eenvoud binnen handbereik

ABB-secure@home biedt uitgebreide beveiliging en bescherming van uw huis, zowel dag en nacht en zowel binnen als buiten. Niet alleen indringers, maar ook ongelukkige gebeurtenissen zoals overstromingen en branden. ABB-secure@home is een sterk ontwikkeld systeem aanpasbaar aan uw wensen en individuele levensstijl. 

Rookalarm
Overmatige aanwezige rook in een kamer kan vaak het tekenen zijn van een brand. De optische rookmelder is in staat om abnormale rook te identificeren in de omgeving, wat vervolgens rechtstreeks een waarschuwing rapporteert aan de centrale unit van ABB secure@home. Deze unit activeert op zijn beurt een waarschuwingssignaal en stuurt deze naar alle toegewezen telefoonnummers. Telefoonnummers kunnen eenvoudig worden toegevoegd door dit te melden via de ABB secure@home applicatie. 

Warmtedetector 
De warmtedetector zorgt voor een efficiënte en nauwkeurige detectie van branden, vooral in omgevingen zoals stookruimtes en keukens waar rookmelders niet geschikt zijn vanwege de hoge mate van luchtvervuiling. De sensor reageert op de temperatuurverandering en signaleert een drempel van 58 ° C. 

Overstromingsdetector 
Waterlekken en overstromingen kunnen extreem dure schade aan uw huis en eventuele onderliggende appartementen veroorzaken. Overstromingsdetectoren detecteren onmiddellijk de aanwezigheid water op de vloer en meldt de gebeurtenis aan de ABB-secure@home centrale, wat vervolgens de watertoevoer kan blokkeren door middel van een magneetventiel-klep en zal een alarmering voor alle geprogrammeerde telefoonnummers geven. Telefoonnummers kunnen eenvoudig worden toegevoegd door dit te melden via de ABB secure@home applicatie. 


Slimme radio

Het draadloze ABB-beveiligde @ home-systeem verzendt en ontvangt op 868,3 MHz, waardoor het mogelijk wordt om signalen met absoluut te precisie te onderscheiden.

GSM-interface

Een processor en een geïntergreerd GSM interface vormt de kern van de ABB-secure@home. De GSM-interface verzendt onmiddelijk (spraak)oproepen en/of een sms naar alle geprogrammeerde telefoons. 


CSMA 

Geïntegreerde CSMA (Carrier Sense Multiple Toegang) technologie maakt de optimalisatie van communicatie om interferentie en verstoring te voorkomen.

ABB Secure@home

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de ABB secure@home? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij adviseren u graag.

  • Ossebroeken 28
    9411 VR Beilen
  • 0593 740 740
  • KvK: 59291524
  • BTW: NL853407101B01
  • IBAN: NL 81 RABO 0140 6155 20
< >