De nieuwe theSenda Plug app van Theben

theSenda Plug app gratis downloaden via Apple Store of Google Play Store

Met de automatische zoekfunctie gaat de installateur direct naar de betreffende melder. Daarnaast kan ook de filterfunctie worden gebruikt. En ten slotte kunnen melders ook met behulp van opgeslagen parametersets worden opgezocht. Met de intuïtieve gebruikersinterface kunnen alle melders met slechts enkele klikken worden geprogrammeerd. Omvangrijke grafische en tekstuele hulpfuncties en animaties ondersteunen bij de parameterinstelling. Juist bij melders met bijzonder veel functies, zoals de DALI-aanwezigheidsmelders, vereenvoudigt en versnelt de theSenda Plug de programmering aanzienlijk.

Lees verder Lees verder

Perfect samenspel met afstandsbediening theSenda B    

Parametersets kunnen klantspecifiek opgeslagen en benoemd worden. Dit vereenvoudigt het hergebruik. Bijvoorbeeld bij gebruik in verschillende gebouwen. De parametersets kunnen ook vooraf met theSenda Plug worden aangemaakt en later tijdens de ingebruikname worden overgedragen. Voor archiverings- of beheerdoeleinden kunnen de parametersets worden geëxporteerd, bijvoorbeeld per e-mail. 

Tijdens de parameterinstelling van de melder met de theSenda Plug app worden de geprogrammeerde gegevens met de theSenda B afstandsbediening via infrarood naar de betreffende melder overgedragen. De communicatie tussen app en afstandsbediening vindt via Bluetooth plaats. De clou: theSenda B heeft een geïntegreerde luxmeter, waarmee de lichtmeting eenvoudig en comfortabel kan worden vergeleken c.q. gecompenseerd. De gemeten luxwaarden worden vervolgens weer per Bluetooth naar theSenda Plug overgedragen. De meegeleverde wand- en tafelhouder zorgt ervoor dat de afstandsbediening altijd bij de hand is. 

< >