Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00!

Norton WDO-SV-RS: parkeergarages dynamisch verlicht

Norton WDO-SV-RS: parkeergarages dynamisch verlicht

Norton breidt haar assortiment uit met de WDO-SV-RS: de perfecte lichtoplossing voor parkeergarages.

Het waterdichte WDO-SV-RS armatuur (IP66) biedt dankzij haar functionaliteit de perfecte lichtoplossing voor deze toepassing. Ieder armatuur is uitgevoerd met radar en een schemerschakelaar en reageert autonoom. Wanneer het donker wordt schakelt het armatuur standaard naar low level (25%) zodat er altijd een minimum aan licht aanwezig is. De WDO-SV-RS zal bij geringe beweging reageren en opschakelen naar medium level (50%) en uiteindelijk, als personen of auto’s nog dichter bij de armaturen komen, naar high level (100%). 

Wanneer het armatuur niets meer detecteert, dimt het soft terug. Zo ontstaat een aangename lichtbeleving met een gelijkmatige lichtverdeling voor een goede herkenbaarheid van voertuigen, mensen en bewegwijzering. Dit draagt bij aan het comfort en veiligheidsgevoel van de bezoekers, terwijl het energieverbruik wordt geminimaliseerd. Op deze manier wordt maar liefst tot 90% energie bespaart ten opzichte van de conventionele oplossing met 58W TL-armaturen zonder schakeling. 

Norton WDO-SV-RS: parkeergarages dynamisch verlicht

High level

Norton WDO-SV-RS: parkeergarages dynamisch verlicht

Medium level

Norton WDO-SV-RS: parkeergarages dynamisch verlicht

Low level

Levensduur

De WDO-SV-RS heeft een levensduur van meer dan 100.000 uur L80/B10. Hierdoor wordt het onderhoud en de vervanging van armaturen tot een minimum beperkt. In de praktijk betekent dat 15 jaar zorgeloze verlichting, zónder lampen te vervangen. De efficiënte LED’s en slimme schakeling zorgen voor een grote besparing op de energiekosten. Bovendien voldoet het armatuur aan de norm voor Energie Investeringsaftrek (EIA). Dit resulteert in een aanzienlijke verlaging van de Total Cost of Ownership (TCO). Een milieubewuste keuze die ook financiële waarde creëert!

Highlights WDO-SV-RS

  • Eigen ontwikkeling, Europese productie
  • Dynamisch schakelen: Low / Medium / High level
  • Stand alone, plug & play
  • Tot 90% energiebesparing
  • Levensduur > 100.000 uur L80/B10
  • Ook met nood leverbaar
  • IK08 / IP66
  • 5 jaar garantie

Wilt u meer informatie over dit product? Neem dan contact op met onze medewerkers en zij kunnen u van uitgebreid advies voorzien.

< >