Wij zijn morgen geopend vanaf 06:00!

Referentieprojecten

Referentieprojecten

Verlichting bij TGH van Triest

Door de vele variatiemogelijkheden kan het E-Line LED-systeem flexibel afgestemd worden om te voldoen aan de verlichtingseisen van elke toepassing in de industrie, de logistiek, het onderwijs, op kantoor en de retail. Als de ruimte later anders gebruikt wordt, kunnen er andere elementen in het draagprofiel geplaatst worden, om het E-Line LED-systeem aan te passen aan de nieuwe gebruiksomstandigheden.


Lees verder
Referentieprojecten

Kindcluster in Utrecht

In Utrecht hebben wij in samenwerking met TIB Bakker B.V. de materialen van Trilux mogen leveren.


Lees verder

Referentieprojecten

Distributiecentrum

Bij dit distributiecentrum is er gekozen voor de verlichting van Trilux.


Lees verder
Referentieprojecten

Loonbedrijf Pomper Hijken

Bij de nieuwbouw van de schuur van loonbedrijf Tim Pomper te Hijken hebben wij gebruik gemaakt van LED high-bays van en waterdichte LED-armaturen. De waterdichte verlichtingsarmaturen zijn van het merk Norton en type WDO-7900LM. De high-bays zijn van het merk Trilux en type Ondo 20.000LM.


Lees verder

Referentieprojecten

Bike Totaal Vredenburg Havelte

Bij de nieuwbouw van Bike Totaal Vredenburg in Havelte is gebruik gemaakt van Trilux LED-verlichting. De gebruikte armaturen zijn Taro 3-fase railspots, Ambiella downlighters, Arimo LED-panels en Nextrema waterdichte armaturen.


Lees verder
Referentieprojecten

Meilof Hoogersmilde

Voor de nieuwbouw van de werkplaats van loonbedrijf Meilof te Hoogersmilde is gekozen voor LED-verlichting van Trilux. In de werkplaats en opslag zijn lichtlijnen toegepast. Binnen de Trilux-lijn hebben we gebruik gemaakt van E-line serie, de Oleveon, en de Ambiella.


Lees verder